Суспільство

ДАІ у Житомирській області повідомила про початок комплексної перевірки доріг

6 October 2015, 16:52

Починаючи з 6 жовтня Державтоінспекція спільно з представниками Служб автомобільних доріг, облавтодорів, Укрзалізниці та комунальних організацій розпочинає осінній комісійний огляд автомобільних доріг.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УДАІ УМВС України в Житомирській області.

Метою заходу є усунення недоліків в утриманні вулично-дорожньої мережі та перевірка готовності дорожніх та комунальних служб до зими.

«Під час огляду фахівці перевірять стан покриття доріг, технічних засобів регулювання дорожнього руху, забезпечення видимості тощо. Особливу увагу приділять аварійно-небезпечним ділянкам доріг, місцям концентрації ДТП. Також будуть перевірені комунальні та дорожні служби в частині їх готовності до утримання доріг у зимовий період», - йдеться у повідомленні.

Усі підрозділи повинні забезпечити належний технічний стан снігоприбиральної техніки, достатні запаси паливно-мастильних матеріалів та піщано-соляної суміші, а також бути готовими до оперативного реагування у випадку різкого погіршення погодних умов, - зазначає прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради» збирається закупити 900 тонн солі для посипки доріг

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі