Економіка

У Новограді-Волинському відмінили торги із придбання продуктів для школярів та дитсадківців

27 November 2015, 14:41

Комітет з конкурсних торгів відмінив торги із придбання управлінням освіти і науки Новоград-Волинської міськради Житомирської області м’яса, сосисок, круп та овочів для учнів шкіл та вихованців дитсадків міста.

Повідомлення про відміну з 19 по 23 листопада п'яти тендерів міститься на сайті Державних закупівель.

Причиною відміни назване подання для участі в кожному з тендерів менше двох пропозицій.

Так, для 11 загальноосвітніх та 12 дошкільних закладів райцентру за кошти місцевих бюджетів до кінця 2015-го та протягом 2016 року збиралися закупити яловичини та свинини на 3 млн. грн, курячих стегон та філе – на майже 1,5 млн грн, «Шкільних» сосисок та шинкової ковбаси – на 880 тис грн, 29 тонн круп семи видів та 15 тонн моркви та буряка на майже 750 тис. грн.

По придбанню ковбаси та сосисок було аж 4 пропозиції, але всі вони були відхилені через відсутність повного переліку необхідних документів.

З тієї ж причини відхилили 4 з 5 пропозицій по крупам – гречці, пшону, манці, вівсянці, перловці, ячмінній та перловій крупам.

По курятині та м’ясу пропозиції учасників були відхилені через  відсутність погоджених істотних умов договору та довідки з банку про відсутність чи наявність заборгованості за кредитами.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2015 року в Житомирі через відмову підприємців постачати продукти за старими цінами у меню дитсадківців місяць не було риби, олії, деяких круп і вершкового масла.

Подібна ситуація спостерігалася у дитсадках Житомира й у 2013 році.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі