Влада

Директор Бердичівського медколеджу вже оформив собі інвалідність, але Лабунська обіцяє його звільнити

24 December 2015, 15:30

Голова Житомирської облради Анжеліка Лабунська обіцяє найближчим часом завершити підготовку документів для звільнення директора Бердичівського медичного коледжу Володимира Клименюка.

Питання про звільнення директора, якого звинувачують у кількох кримінальних злочинах, підняв на сесії облради 24 грудня обраний у Бердичеві депутат від «Самопомочі».

«Людину ми не могли звільнити, бо вона була на лікарняному. Людина вже собі оформила інвалідність. Ми вже підготували запит на управління охорони здоров’я, щоб перевірити ці лікарняні і його інвалідність», - повідомила Лабунська.

Вона запевнила, що контролює питання, і завершується підготовка документів для того, щоб сесія прийняла рішення про звільнення скандально відомого директора Бердичівського медичного коледжу, якого звинувачували у смерті студентки.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2015 році голова облради Віталій Француз надіслав листи до прокуратури Житомирської області та управління внутрішніх справ з проханням відсторонити директора Бердичівського медичного коледжу від займаної посади. Через кілька днів депутати облради не захотіли включити в повістку дня питання про відсторонення з посади Клименюка, який офіційно перебував на лікарняному.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі