Влада

Голова Житомирської облради хоче відсторонити від роботи директора медколеджу, якого звинувачують у смерті студентки

8 May 2015, 15:03

Голова Житомирської обласної ради Віталій Француз надіслав листи до прокуратури Житомирської області та управління внутрішніх справ з проханням відсторонити директора Бердичівського медичного коледжу від займаної посади.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

«Громадські організації та актив області порушили питання про розслідування трагічної події, що сталася зі студенткою коледжу Катериною Олексіюк, і відсторонення директора від посади. Заклад перебуває в управлінні обласної ради. Тому для невідкладного вирішення питання обласна рада звернулася до УМВС України в Житомирській області та до Прокуратури області з проханням надати інформацію щодо порушення кримінальної справи та документи, які є підставою для відсторонення від посади Клименюка Володимира Петровича», - пише прес-служба обласної ради.

Як повідомляв Житомир.info, третьокурсниця Бердичівського медколеджу вкоротила собі віку. Родичі дівчини вважають, що це сталося через сексуальні домагання директора навчального закладу. Наступного дня активісти влаштували акцію протесту, на яку приїхали батьки дівчини.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі