Влада

У Житомирі «Інспекцію з благоустрою» замість колишнього регіонала Самборського очолюватиме депутат від «Самопомочі»

19 January 2016, 09:26

У Житомирі Юрій Мойсеєв представив нового керівника «Інспекції з благоустрою» Юрія Юзвинського, який змінив на посаді колишнього регіонала Самборського та розповів про створення інтерактивної карти, де будуть позначені території міста та суб’єкти, які відповідають за їх прибирання.

Про це 18 січня повідомив сайт міської ради.

За словами посадовця, дане нововведення допоможе мешканцям міста відслідковувати виконання робіт з прибирання територій міста та дасть їм інформацію про те, хто відповідає за ту чи іншу ділянку.

«На карті буде чітко показано - це прибудинкова, прилегла чи закріплена територія. На ній буде нанесено усі ділянки, які прибираються ВЖРЕПами та знаходяться на балансі КП «Управління автомобільних шляхів», «Зеленбуду», інших підприємств, а також так звані «сірі зони»: комерційна та «нічийна» території. На мою думку, у Житомирі не повинно бути «нічийних» територій. Вони все одно повинні бути за кимось закріплені. Кожен повинен розуміти свою відповідальність. Так склалося, що мешканці Житомира, у разі виникнення проблеми, вважають, що це недоопрацювання влади. Житомиряни дивуються: коли з’ясовується, що 80% тротуарів належить торгівельним закладам та підприємствам», - поінформував Юрій Мойсеєв.

Радник міського голови представив нового керівника КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» - Юрія Юзвинського та розповів, що під час вихідних працівниками даного комунального підприємства було проведено рейд і роз’яснювальну роботу по підприємствам та організаціям щодо виконання Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші у м. Житомирі. За результатами перевірок складено понад 100 приписів та протоколів щодо недотримання правил благоустрою, а саме неналежного прибирання прилеглих до закладів тротуарів.

Повідомити про неякісне прибирання чи відсутність такого взагалі можна на гарячу лінію «Міського інформаційного центру» за телефонами: (0412) 481-481, 15-80.

Як повідомляв Житомир.info, Юрій Юзвинський від об’єднання «Самопоміч» у жовтні 2015 року став депутатом Житомирської міської ради.

Нагадаємо, у 2010 році Юрій Самборський пройшов в Житомирську міськраду по мажоритарному округу як кандидат від Партії регіонів і був у фракції «регіоналів» до її розпуску– 19 лютого 2014 року. За час депутатства Самборського кілька разів били «невідомі» в центрі Житомира: перший випадок стався 23 лютого 2012 року, другий інцидент трапився в ніч з 8 на 9 лютого 2013 року в житомирському пабі «Шульц». У березні 2013 року на засіданні бюджетної комісії була оприлюднена інформація, що комунальне підприємство «Інспекція з благоустрою м.Житомира» для директора Юрія Самборського орендує джип Toyota Prado у самого ж Самборського. На парламентських виборах 2014 року начальник інспекції з благоустрою був кандидатом по Житомирському округу №62 від партії «Сильна Україна». На початку березня 2015 року Юрію Самборському «втиху» продовжили контракт до 16 листопада.

Фото з сайту Житомирської міськради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі