Події

У Житомирській області військова прокуратура розслідує факт насильства щодо військовослужбовця

3 February 2016, 09:55

В ніч з 28 на 29 січня 2016 року до військової прокуратури Житомирського гарнізону надійшла інформація про застосування насильства щодо військовослужбовця однієї з військових частин, розташованих у Житомирській області.

Про це Житомир.info розповів заступник військового прокурора Житомирського гарнізону майор юстиції Олексій Рихлюк.

«У зв’язку з цим військовою прокуратурою Житомирського гарнізону розпочато кримінальне провадження та тієї ж ночі до указаної військової частини виїхала група прокурорсько-слідчих працівників прокуратури гарнізону спільно з представниками Житомирського зонального відділу Військової служби правопорядку з метою проведення першочергових слідчих (розшукових) дій та встановлення обставин та свідків зазначеної події. 30.01.2016 слідчим військової прокуратури Житомирського гарнізону повідомлено про підозру тимчасово виконуючому обов’язків командира роти за фактом застосування ним насильства щодо свого підлеглого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 426-1 КК України.  На даний час тривають слідчі дії», – розповів Олексій Рихлюк.

Як повідомляв Житомир.info, військовою прокуратурою Житомирського гарнізону протягом 2015 року внесено 11 документів реагування в сфері корупції, за результатами яких притягнуто до відповідальності 56 осіб.

Фото військової прокуратури

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі