Події

У Житомирській області за рік в сфері корупції притягнули до відповідальності 56 посадових осіб

27 January 2016, 14:01

Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону протягом 2015 року внесено 11 документів реагування в сфері корупції, за результатами яких притягнуто до відповідальності 56 осіб.

Про це Житомир.info повідомив заступник військового прокурора Житомирського гарнізону Олексій Рихлюк.

«В ході проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо вимагання неправомірної вигоди службовими особами (одного із військоматів Житомирської області), під час проведення слідчих дій, встановлені інші випадки спроб вирішення службовими особами військових комісаріатів питань, пов’язаних з ухиленням від призову на військову службу. В подальшому, військовою прокуратурою Житомирського гарнізону внесено подання військовому комісару Житомирського обласного військового комісаріату в порядку ч. 3 ст. 65 Закону України  «Про запобігання корупції», за результатами якого двох службових осіб притягнуто до відповідальності.

Крім того, протягом 2015 року військовою прокуратурою Житомирського гарнізону внесено 11 документів реагування в сфері корупції за результатами розгляду притягнуто 56 осіб, також до суду з обвинувальними актами направлено 4 кримінальних провадження в сфері корупції», – розповів Олексій Рихлюк.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області засуджено військовозобов’язаного, який відмовився отримувати повістку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі