Влада

Влада збирається перевірити роботу КП «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради

4 February 2016, 09:59

У Житомирській міській раді збираються створити комісію для вивчення діяльності КП «Агентство з управління майном».

Відповідний проект рішення виконкому опублікований на сайті міськради 3 лютого.

«Розглянувши рекомендацію постійної комісії міської  ради з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій щодо реорганізації комунального підприємства «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради, виконавчий комітет міської ради вирішив затвердити склад комісії з вивчення діяльності комунального підприємства «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради», - йдеться у проекті рішення.

Комісії повинна буде до 1 квітня провести детальний аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства з визначенням впливу позитивних та негативних факторів, руху грошових коштів, раціонального використання обігових коштів, своєчасного погашення кредиторської та дебіторської заборгованості і надати меру та бюджетній комісії висновки і пропозиції щодо подальшої діяльності та структури комунального підприємства.

Як повідомляв Житомир.info, міська влада виявила низку порушень і зловживань у роботі КП «Парк культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна» та збирається звертатися до правоохоронних органів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі