Місто

У Житомирі зимові канікули продовжили ще на тиждень

4 February 2016, 17:30

У Житомирі зимові шкільні канікули продовжили ще на тиждень – до 15 лютого.

Таке рішення було прийняте 4 лютого на засіданні міської комісії.

«На п’ятому тижні є невелике зниження захворюваності, на 5,1% серед дорослих знизилася захворюваність, на 5,4% - серед дітей. Стосовно школярів, то серед учнів зросла захворюваність на 10,2%. Фактично, підстав для продовження канікул немає, є тенденція до зниження захворюваності», - сказав начальник Житомирського міськрайонного управління Держсанепідслужби Олександр Шпита.

Начальник управління освіти Валентин Арендарчук повідомив, що відмічається зростання захворюваність серед вчителів у порівнянні з попереднім тижнем.

«Ми маємо велику кількість хворих дітей у лікарнях і якщо ми зараз погодимо їм навчання, то чи не доведеться знову через тиждень поновлювати канікули», - зауважив заступник мера Матвій Хренов.

Рішення продовжити канікули члени комісії підтримали одноголосно: канікули продовжили до 13 лютого включно, а 15 лютого діти підуть до школи. Більше комісія з приводу продовження канікул збиратися не буде.

Як повідомляв Житомир.info, зимові канікули у житомирських школах мали тривати з 30 грудня по 31 січня, але на засіданні 28 січня комісія у складі представників влади, фахівців санепідслужби та освіти одноголосно підтримала рекомендацію продовжити відпочинок школярів на тиждень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі