Події

Колишній поліцейський, який збив насмерть 15-річного жителя Житомирської області, може сісти на 8 років

5 February 2016, 16:37

Слідчим відділом прокуратури Житомирської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом скоєння дорожньо-транспортної події за участю колишнього працівника поліції за ч. 2 ст. 286 КК України.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Встановлено, що 31 грудня 2015 року, близько 22.30 год, колишній старший інспектор Андрушівського відділення Бердичівського ВП ГУ Національної поліції в області, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, рухаючись на власному автомобілі, в с. Стара Котельня Андрушівського району скоїв наїзд на 15-річного жителя села. Унаслідок дорожньо-транспортної події неповнолітній отримав тілесні ушкодження, від яких помер», – йдеться у повідомленні.

Наразі сторонам повідомлено про завершення досудового розслідування та після ознайомлення з матеріалами кримінального провадження обвинувальний акт буде скеровано до суду для розгляду по суті.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Стара Котельня Андрушівського району Житомирської області 31 грудня, за півгодини до нового 2016 року, місцевий дільничний поліцейський на Таврії збив 15-річного Олексія Паламарчука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі