Події

У Житомирській області поховали 15-річного хлопця, якого збив п’яний дільничний

19 January 2016, 12:41

У селі Стара Котельня Андрушівського району Житомирської області 31 грудня, за півгодини до нового 2016 року, місцевий дільничний поліцейський на Таврії збив 15-річного Олексія Паламарчука.

Про це повідомляють Надзвичайні новини.

Підліток збирався відзначати Новий рік з сім’єю. Незадовго до свята батьки попросили його докупити деякі продукти. Дорогою він ішов разом з двома друзями. Ті кажуть, почули звук автомобіля, що рухався без фар, після чого Альошу відкинуло на декілька метрів. У салоні Таврії хлопці побачили нетверезих водія та його пасажира, які замість того, аби кинутися потерпілому на допомогу, почали доводити свою непричетність до трагедії і поїхали. Дівчину, яка догнала машину, залякували електрошокером.

- Лікар сказав, що синочка нашого нема... У нього череп буквально надвоє був розбитий і мізки розлетілися! – говорить мама загиблого хлопця.

Виявилося, що горе-поліцейського «звільнили» напередодні трагедії. Принаймні, так стверджує начальник Андрушівського відділення поліції Сергій Бойко, який, правда, не зміг пояснити, що в такому разі робив його підлеглий, який проживає у райцентрі, в новорічну ніч у Старій Котельні. Місцеві жителі кажуть, що в день трагедії бачили дільничного у своєму кабінеті на своєму робочому місці, і навіть допомагали йому штовхати машину. Люди бояться, що справу «замнуть», і вимагають справедливої кари винуватцю смертельної ДТП.

У справу втрутилася прокуратура. Більше – в сюжеті «Надзвичайних новин».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі