Події

Водій Suzuki розповів про подробиці аварії на перехресті вулиць Ватутіна-Щорса у Житомирі

9 February 2016, 11:45

Водій Suzuki розповів про подробиці дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася у неділю, 7 лютого, на перехресті вулиць Ватутіна-Щорса у Житомирі.

Андрій Диба зв’язався з редакцією Житомир.info та повідомив, що зараз перебуває у лікарні з переломами ребер.

«7 лютого, близько 21.45 я стояв на Ватутіна, поворот на Щорса, загорілася стрілка, і я рушив. Потім побачив світло фар і отримав удар. На місце ДТП приїхали 2 бригади швидкої допомоги. Пасажира одразу забрала швидка і повезла до лікарні. Мене також госпіталізували згодом. Пасажира майже одразу відпустили, його порізало уламками, рани обробили, а я лежу у першій міській лікарні, в травматології, з поламаними ребрами. Водій, який у мене врізався, здається, був тверезим. Швидка його не забирала. Він залишався на місці події. Я намагався додзвонитися до страхової компанії іншого учасника ДТП, але безрезультатно. Проте все ж таки мені вдалося поговорити з водієм Ford, з його боку будь-яких реакцій чи співчуття я не почув. Я прошу всіх, хто був свідком аварії, зателефонувати на мій номер телефону: 098 409 45 97», – сказав Андрій Диба.

Як повідомляв Житомир.info, 7 лютого на перехресті вул. Ватутіна-Щорса водій автомобіля Ford Sierra, рухаючись на заборонений сигнал світлофора по вул. Ватутіна, в напрямку проспекту Мира, здійснив зіткнення з автомобілем Suzuki.

Відео з реєстратора надане свідком аварії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі