Події

У Житомирі на проспекті Миру Subaru врізався у ЗАЗ і збив пішохода

8 February 2016, 10:22

 За вихідні у Житомирській області зафіксовано 3 дорожньо-транспортні пригоди, в яких потерпіло 5 осіб.

Про це Житомир.info розповів старший інспектор відділу комунікації ГУ Нацполіції в Житомирській області Василь Кравцов.

«У неділю, 7 лютого, близько 21.15 в Житомирі по проспекті Миру, водій автомобіля Subaru Legacy, 34-річний житомирянин, здійснив зіткнення з автомобілем ЗАЗ-1103, під керуванням 27-річного жителя смт Черняхів, який рухався у попутному напрямку, попереду. В результаті ДТП автомобіль ЗАЗ допустив перекидання, а автомобіль Subaru здійснив виїзд на тротуар, де допустив наїзд на пішохода, 27-річного місцевого жителя. В наслідок дорожньо-транспортної пригоди, обидва водії та пішохід отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні», – сказав Василь Кравцов.

Цього ж дня, близько 21.40 на перехресті вул. Ватутіна-Щорса водій автомобіля Ford Sierra, 27-річний мешканець Житомира, рухаючись на заборонений сигнал світлофора по вул. Ватутіна, в напрямку проспекту Мира, здійснив зіткнення з автомобілем Suzuki, під керуванням 34-річного житомирянина, який рухався у зустрічному напрямку та здійснював маневр повороту у напрямку Щорса. Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля Suzuki, жителька Житомира отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 5 лютого в Житомирі біля перехрестя вулиць Котовського-Східна сталася аварія за участю двох автомобілів. Біля регульованого перехрестя близько 13.00 зіткнулися Lexus і Honda.

Фото прес-служби ГУ НП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі