Події

У Коростені викрили сім’ю наркоторговців - 53-річну жінку та двох її дітей

13 February 2016, 10:43

У Коростені Житомирської області працівники Третього управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції викрили 53-річну жінку та двох її дорослих дітей у збуті наркотичних засобів.

Про це Житомир.info повідомив відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

Під час санкціонованого обшуку 11 лютого за їх місцем проживання правоохоронці вилучили 0,5 кг марихуани. Вилучені наркотичні засоби направлені на експертне дослідження.

«Як розповів очільник Третього управління ДПН НП України Олексій Душейко, за попередніми даними, торгівлею зіллям займався 35-річний чоловік, його 29-річна сестра та їх 53-річна мати. Вирішується питання про обрання всім трьом міри запобіжного заходу. Також правоохоронці встановлюють інші можливі місця зберігання та виготовлення наркотичних засобів», - інформує поліція.

Відповідно до ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України їм загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році у Новограді-Волинському правоохоронці викрили групу місцевих жителів, які налагодили наркобізнес в районі.

Фото ГУ Нацполіції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі