Місто

Житомирянці повернули житло, яке незаконно відбирали аферисти

26 February 2016, 09:30

Житомирянці Світлані Краєвій юрист Громадської приймальні народного депутата України Борислава Розенблата допоміг повернути житло, яке неодноразово намагались відібрати аферисти.

Про це повідомляють  на сторінці Громадської приймальні Борислава Розенблата в мережі Facebook.

«Юрист Громадської приймальні народного депутата України Борислава Розенблата допоміг житомирянці повернути житло. Восени 2015 року до народного депутата України Борислава Розенблата звернулась житомирянка Світлана Краєва, яка розповіла, що квартирні аферисти відбирають у неї житло. Нардеп пообіцяв, що відстояти квартиру жінці допоможуть юристи, які працюють в Громадській приймальні. Днями Володимир Красовський виграв справу у суді першої інстанції. Тепер, після того, як рішення суду вступить в силу, жінці та її родині повернуть квартиру, яку продали без дозволу власника», – йдеться в повідомленні.

 

Юрист Громадської приймальні народного депутата України Борислава Розенблата допоміг житомирянці повернути житло.Вос...

Опубліковано Громадською Приймальнею Бориславою Розенблатою 24 лютого 2016 р.

Як повідомляв Житомир.info, Квартирна історія набула розголосу у вересні 2015 року. Житомирянка два дні чекала на приїзд міліції, бо невідомі погрозами змушували її виселитися з квартири. Пізніше вони силоміць намагалися виселити Світлану із квартири, в якій вона живе 20 років, не зважаючи на документи, сім'ю  виселили з квартири  з новонародженою дитиною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі