Події

У Житомирі на Богунії поліція наздогнала таксі, водій якого перебував у неадекватному стані

12 March 2016, 10:15

У Житомирі в районі панчішної фабрики на Богунії зранку 12 березня поліцейські наздогнали і зупинили таксі з п’яним водієм.

Про це Житомир.info повідомили очевидці пригоди.

«В районі ринку «Хмільники» поліцейська машина наздогнала автомобіль таксі, який пересувався містом на великій швидкості. Мабуть, тікав від поліції. Водія змусили вийти з машини, він був п’яний, а з ним – пасажир в такому ж стані, хитався від алкоголю чи наркотиків. Кажуть, незадовго до цього хлопці з кимось побилися чи когось побили. В одного у саднах обличчя, в іншого – руки», - розповіла свідок події, житомирянка Ірина.

У прес-службі Головного управління Національної поліції в Житомирській області інформацію про подію підтвердили.

«Дійсно, 12 березня близько 9 години до чергової частини надійшло повідомлення від житомирян про те, що в машині з фішкою таксі водій, можливо, в неадекватному стані через алкогольне або наркотичне сп’яніння. Інформацію передали патрульним нарядам, які в той час працювали в місті. На одній з вулиць обласного центру цей автомобіль був затриманий. Водій та пасажир вчинили непокору працівникам поліції. Обох затримано, на даний час на місці події проводяться слідчо-оперативні дії, триває з'ясування осіб», - розповіла речник ГУ поліції Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info,10 березня в Житомирі водії самотужки ловили нетверезого винуватця ДТП, а потім викликали поліцію. 31 січня цього року на вулиці Перемоги в Житомирі зіштовхнулися таксі та поліцейський автомобіль.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі