Події

У Житомирі водії самотужки ловили нетверезого винуватця ДТП, а потім викликали поліцію

10 March 2016, 17:45

 У Житомирі на перехресті вулиць велика Бердичівська та Гагаріна вночі 9 березня Opel Combo здійснив наїзд на Daewoo Lanos та Fiat і не зупинився на місці пригоди.  Водії наздогнали винуватця ДТП та викликали поліцію.

Про це Житомир.info розповів водій автомобіля Fiat Олександр.

«Десь о 01.30 ночі, вже виходить 9 березня на перехресті вулиць Великої Бердичівської та Гагаріна спершу я зупинився на світофорі, за мною зупинився Daewoo Lanos. Почув я скрип гальм, а потім відчув удар. Я тільки виходити розбиратись, а тут це Opel Combo, який нас вдарив, швидко поїхав. Ми поїхали за ним, щоб розібратись, хто кого вдарив. Коли ми догнали машину, то там виявилась п’яна компанія, водій теж був п’яний. Наздогнали ми їх на перехресті вулиць 1 Травня та Льва Толстого. Ми спершу хотіли вирішити все нормально, на місці. У Daewoo Lanos там бік повністю пошкоджений, треба фарбувати, і в мене бампер побитий. Ми назвали суму, вони ніби погодились, але кажуть що все відшкодують завтра. І ми вирішили викликати поліцію. Та машина зареєстрована на дівчину, а за кермом був п’яний хлопець, його возили на експертизу і в крові було 2.5 проміле», – розповів учасник ДТП Олександр.

У поліції інформацію про ДТП підтвердили.

«Приблизно о 01.30 год 9 березня водій автомобіля Opel Combo, 26-річний житомирянин на перехресті вулиць Велика Бердичівська  та Гагаріна здійснив наїзд на два автомобілі, які стояли в лівому ряду, це були автомобілі Daewoo Lanos та Fiat. Після чого прождовжив далі рух. Водії цих автомобілів почали його наздоганяти та в районі перехрестя 1 травня та Льва Толстого зупинили і потім викликали працівників поліції, які зафіксували дану подію і склали матеріали по дорожньо-транспортній пригоді. Є інформація, що водій Opel Combo знаходився в нетверезому стані», – розповіла інспектор відділу управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції в Житомирській області Ольга Лабунська.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 5 березня у Житомирі Peugeot, насмерть збив 8-річного хлопчика, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Фото учасника ДТП

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі