Події

У Житомирській області посадовці виконавчої служби підробили документи про виконання рішення суду

25 March 2016, 16:41

Коростенською місцевою прокуратурою за результатами вивчення матеріалів виконавчого провадження виявлено в діях посадовців державної виконавчої служби ознаки кримінального правопорушення.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Установлено, що посадові особи внесли до постанови про закінчення виконавчого провадження завідомо неправдиві відомості щодо виконання боржником рішення суду. Зокрема, на виконання судового рішення, постановленого за позовом прокурора про стягнення матеріальної шкоди, завданої злочином, зазначили, що боржником сплачено 98 тис грн. Однак прокуратурою встановлено, що кошти на казначейські рахунки не надійшли. Відтак, судове рішення боржником не виконано, завдана матеріальна шкода на суму майже 100 тис. грн не відшкодована.

За даним фактом Коростенською місцевою прокуратурою до ЄРДР внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

Наразі триває досудове розслідування, яке провадиться місцевим відділенням  національної поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні  2015 року в Житомирській області виконавча служба за 44 тис. грн продала конфіскований Mercedes.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі