Економіка

У Житомирській області виконавча служба за 44 тис. грн продала конфіскований Mercedes

15 December 2015, 17:00

У Житомирській області державні виконавці перерахували до державного бюджету 44,2 тис. грн від реалізації автомобіля в рахунок штрафу.

Про це повідомляє сектор комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області.

«Станом на 1 грудня 2015 р. державними виконавцями до державного бюджету були перераховані кошти від реалізації автомобіля,  вилученого в рахунок забезпечення штрафу, на суму 44,2 тис. грн. У минулому році такі перерахування були відсутні», - йдеться у повідомленні.

Як пояснили Житомир.info у секторі комунікацій, йдеться про автомобіль Mercedes Sprinter 1999 року випуску, який був реалізований у квітні 2015 року. Автомобіль був вилучений кілька років тому і весь цей час стояв на спецмайданчику в одному з населених пунктів області.

На автосайтах автомобілі б/у марки Mercedes Sprinter пропонуються від 200 тисяч гривень.

У ДФС в області також повідомляють, що за 11 місяців 2015 року до державного бюджету перераховано коштів від реалізації майна у сумі 368,3 тис. грн.

«Митницею за 11 місяців 2015 року перераховано до Державного бюджету кошти від реалізації майна, за яким власник або уповноважена особа не звернулися до закінчення строків зберігання, майна, поміщеного в режим відмови на користь держави, а також швидкопсувного майна в сумі 183,5 тис. грн, що на 20,5 тис. грн, або на 112,6% більше, ніж за аналогічний період минулого року», - повідомляють у секторі комунікацій.

Також передано цінностей на 14,2 тис. грн – за 11 місяців 2014 року цінності не передавалися.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2015 року  житомирська митниця заявила, що не має ніякого відношення до продажу «митного конфіскату».

У вересні 2015 року начальник податкової міліції Житомирської області Іван Гілета розповів, що конфісковане майно реалізовує виконавча служба

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі