Місто

Як найзручніше добиратись з Житомира до столиці України. Опитування

23 May 2016, 17:57

Дібратись з Житомира до столиці України абсолютно не проблема. Були б гроші, а на вибір є і онлайн сервіси для пошуку попутного транспорту, і рейсові автобуси, і маршрутки. А за декілька днів з залізничного вокзалу знову запускають електричку Житомир-Київ. То як же найзручніше добиратись до столиці, ми поцікавились житомирян.

«На маршрутці, я думаю, що на маршрутці. Дорого в принципі, але швидше. На попутці ненадійно, а на електричці… Ну, в принципі теж хороший варіант», - розповідає житомирянка Ольга.

«Я думаю, що на електричці, бо декілька років тому я сама їздила на електричці. Дуже зручно, дешево, комфортно. Бо автобуси, на мій погляд, це вже минулий час. Перенавантажені, завжди жарко, завжди втомлюєшся. Я дуже часто їжджу до Києва, тому я тільки за електричку», - вважає житомирянка Тетяна.

«Якість цих маршруток залишає бажати кращого. Тому що і чистоти немає, і комфорту немає. Якщо платити такі гроші, то я вважаю, що це дуже дорого. Так вони швидко йдуть, але комфорту немає», - переконана житомирянка Лариса.

«Якщо електричка буде їхати півтори-дві години, то, звісно, буде комфортно їхати на електричці. Якщо на попутці можна доїхати за 35 гривень, а таке буває, то на попутці теж зручно. Але таке не завжди буває, можеш довго простояти, тут як пощастить. Але на маршрутці точно не зручно. Зручно на електричці і на попутці. Ось це два види транспорту», - каже житомирянин Олександр.

«Мабуть, на електричці було би зручно. Для пенсіонерів тим більше. Нам, як пенсіонерам була б якась знижка, хоч невеличка. А на маршрутці трохи дорогувато», - розповідає житомирянка Надія.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі