Місто

На домашні матчі МФК «Житомир» можна буде потрапити лише, придбавши квиток

24 May 2016, 19:20

Відтепер, щоб потрапити на домашні ігри муніципального футбольного клубу «Житомир» вболівальникам потрібно буде купувати квитки. Про це під час прес-конференції у міській раді 24 травня повідомив директор комунального підприємства Руслан Павлюк. За його словами ціна на квиток буде символічною – усього 20 гривень. Руслан Павлюк певен, комунальному підприємству потрібно заробляти, а гроші за квитки стануть одним із джерел фінансування, яке допоможе команді повноцінно функціонувати.

«Ми не можемо сказати платила би людина, чи не платила би, або скільки платила би. Це такий тонкий момент. Ми визначили і проаналізували по інших містах - це одна з найнижчих цін на вхід на стадіон. Для нас важливо в першу чергу, щоб вболівальники і прихильники зрозуміли, що футбол сьогодні - важкий, фінансово затратний процес. Навіть товариський матч провести - потрібні великі кошти. І вони не «відіб'ються». Квитки - це частинка якихось фінансових надходжень. Це маленька частинка від усіх необхідних коштів», - сказав директор КП «МФК Житомир» Руслан Павлюк.

В адміністрації команди обіцяють вже найближчим часом презентувати клубну атрибутику.

«Плануємо запустити до наступного матчу продаж атрибутики, фан-шоп, так званий. Ми домовились з магазином «Спорттовари». Нам надають місце для реалізації нашої атрибутики і всього, що пов'язано з клубом. Ми вже її замовили, таку першу пробну партію, і будемо розраховувати на підтримку. Розраховуємо на реалізацію такої атрибутики клубної напередодні матчу, біля входу до стадіону. Разом з реалізацією квитків. Аналогічно і квитки. Ми плануємо надрукувати їх раніше, і реалізовувати їх так само в магазині «Спорттовари», - повідомив Руслан Павлюк.

Наступний домашній матч МФК «Житомир» зіграє на стадіоні агротехнічного коледжу 4 червня проти футбольного клубу «Луцьк».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі