Події

У Коростенському районі двоє молодиків забили до смерті пенсіонера

25 May 2016, 13:16

У Коростенському районі 22 травня двоє молодиків посеред ночі вдерлися до оселі пенсіонерів і, завдавши стареньким травм, забрали гроші та особисті речі. Від отриманих тілесних ушкоджень господар будинку помер у лікарні. Поліцейські  24 травня затримали обох підозрюваних за місцем їх проживання.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«На місці події працівники слідчо-оперативної групи Коростенського відділу поліції з’ясували, що близько 2 ночі до будинку 72-річного пенсіонера та його 68-річної дружини проникли двоє невідомих у балаклавах, які упродовж кількох годин, застосовуючи фізичну силу та дерев’яні палиці, вимагали у літніх людей гроші.

Побитих, непритомних і зв’язаних господарів нападники облишили лише близько 5 ранку, забравши з будинку знайдені цінні речі та кошти. Ближче до 11.00 жінка, прийшовши  до тями та самотужки звільнившись від пут, викликала «швидку» та повідомила про подію до поліції. Чоловіка доставили до реанімаційного відділення лікарні, але врятувати його життя не вдалося. Медики констатували у нього  травми грудної клітини, політравму, переломи ребер, закриту черепно-мозкову травму та забій головного мозку, що призвели до смерті.

Уже 24 травня проведені заходи дали результат. Розбійники були затримані за місцем проживання, обоє перебували у стані алкогольного сп’яніння. Один з них – раніше судимий за грабіж мешканець с. Щорсівки, а інший – коростенець. Старшому – 28 років, молодшому – 18», – йдеться в повідомленні.

Нині їх дії кваліфікуються за ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років або довічне ув’язнення.

За словами молодиків, злочин вони вчинили через бажання отримати гроші.

Нині вирішується питання про обрання обом міри запобіжного заходу.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 20-річний онук вбив бабусю, яка відмовилась дати йому гроші на розваги.

Фото з сайту ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі