Події

У Житомирі 20-річний онук вбив бабусю, яка відмовилась дати йому гроші на розваги

15 February 2016, 11:20

Ввечері 13 лютого до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир обласного центру, можливо, сталося вбивство. Ціною життя 70-річної пенсіонерки стали 700 гривень, які вимагав у неї онук. Молодик жорстоко побив її, через що жінка померла.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«На місце події прибули працівники поліції, які з’ясували, що в оселі знаходиться бездиханне тіло 70-річної господині з тілесними ушкодженнями. Правоохоронці провели низку слідчо-оперативних заходів, у результаті яких встановили, що до вчинення вбивства причетний 20-річний онук загиблої. За годину його було затримано та доставлено до Житомирського відділу поліції. Як з’ясувалось, підозрюваний того вечора відпочивав у місцевих розважальних закладах. Задля продовження відпочинку йому забракло грошей, тому хлопець вирішив зайти до бабці. Коли та відмовила йому, онук її жорстоко побив, потім знайшов сховок з 700 гривень та пішов геть», – йдеться в повідомленні.

Нині молодика затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Йому оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 2 ст. 115 ККУ) та розбою (ч. 4 ст. 187 ККУ).

Триває подальше розслідування. Молодику загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення, з конфіскацією майна.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області, намагаючись розборонити п’яну сварку між батьками, син випадково вбив матір.

Фото з сайту ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі