Події

У Житомирській області жінка забила до смерті співмешканця дерев’яною палицею

2 June 2016, 12:37

Тіло 48-річного чоловіка з численними забоями було виявлено на подвір’ї домоволодіння в с. Ярешок Андрушівського району Житомирської області. Врятувати йому життя не вдалося.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«З’ясувалося, що загиблий проживав разом зі своєю співмешканкою. 43-річна жінка на той момент знаходилась у будинку і перебувала у тяжкому похміллі. Поки вона приходила до тями, поліцейські опитали місцевих жителів. Люди розповіли, що громадянське подружжя не відрізнялося працьовитістю, натомість обидва полюбляли випити. Після чаркування селяни часто чули голосні сварки з їх подвір’я, тому чергова суперечка між чоловіком і жінкою нікого особливо не здивувала.

Судово-медична експертиза підтвердила, що смерть чоловіка настала внаслідок отриманих ним тяжких тілесних ушкоджень.

Співмешканка загиблого зізналася, що у той фатальний вечір вони з чоловіком посварилися через ревнощі. Агресію підкріпив вжитий алкоголь і жінка побила свого опонента дерев’яною палицею. Потому пішла спати, лишивши побитого просто на подвір’ї», – йдеться в повідомленні.

Слідчі попередньо кваліфікували подію за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Вирішується питання про обрання жінці міри запобіжного заходу. За чинним законодавством їй може загрожувати до 10 років ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2016 році у селі Житомирської області застілля чоловіка та дружини закінчилось вбивством.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі