Події

У селі Житомирської області застілля чоловіка та дружини закінчилось вбивством

3 March 2016, 10:44

У селі Підлуби Ємільчинського району Житомирської області ввечері 2 березня під час спільного застілля,  дружина зарізала чоловіка.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Вони разом випивали, потім почали сваритись, він замахнувся на жінку сокирою, а вона вхопила ніж і прямо в серце вдарила», –  розповіла жінка.

В ГУ Нацполіції у Житомирській області інформацію підтвердили.

«2 березня близько 21 години до Ємільчинського відділу поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що виявлено тіло чоловіка 1950 року народження за місцем його проживання в селі Підлуби. На місце виїхала слідчо-оперативна група, правоохоронці з’ясували, що за місцем проживання загиблого під час спільного розпивання спиртних напоїв, між загиблим та його дружиною 1952 року народження виникла суперечка і в результаті подальшого розвитку подій жінка нанесла кухонним ножем удар в область грудей чоловікові, він помер на місці. Нині відкрито кримінальне провадження за статтею 115 це умисне вбивство і всі обставини з’ясовуються в ході розслідування », – розповіла старший інспектор відділу комунікації ГУ Нацполіції у Житомирській області Ольга Номерчук.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області під час застілля 45-річна рецидивістка вбила брата.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі