Влада

Переселенці, які проживають у санаторії «Тетерів» в Житомирській області, можуть залишитися без світла

14 June 2016, 09:18

«Житомиробленерго» протягом декількох днів може відключити санаторій «Тетерів» від електрики через неукладені угоди з переселенцями.

Про це повідомляє сайт Житомирської ОДА.

«13 червня у санаторії «Тетерів» Коростишівського району переселенців, які проживають у закладі, черговий раз попередили про наслідки неоплачених комунальних послуг. Люди споживанням електроенергії накопичили борг закладу перед ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» на суму більше 600 тис. грн.

Поспілкуватись з жителями санаторії приїхали голова Коростишівської райдержадміністрації Василь Купрійчук та заступник директора з енергозбутової політики з організації збутової роботи ПАТ «Енергопостачальна компанія «Житомиробленерго» Володимир Гірук.

За словами голови Коростишівської РДА протягом останніх кількох місяців працівниками місцевих соціальних служб ведеться активна роз’яснювальна роботи щодо оплати за спожиті комунальні послуги внутрішньо переміщеними особами. Більшість розуміють необхідність сплачувати за комунальні послуги, проте укладати договори не квапляться.

На сьогоднішній день заключено лише 8 договорів на споживання електроенергії з 22 особами зі 170 родин переселенців, що проживають в санаторії.

Представники ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» дали ще одну можливість переселенцям заключити угоди на оплату послуг електроенергії: світло залишається підключеним лише у корпусах, де живуть люди. В інших приміщеннях електропостачання вже відключено. Протягом 2 днів жителі санаторію мають заключити угоди, в іншому випадку ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» припинить постачання електроенергії і у житлові корпуси «Тетерева»», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, «Житомиробленерго» може відключити від електрики санаторій, в якому проживають переселенці, якщо не почнуть оплачувати комунальні послуги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі