Місто

Гранти Житомирського міського голови отримали 9 спортивних організацій. Список переможців

15 June 2016, 12:42

У вівторок, 14 червня, у прес-центрі Житомирської міської ради відбулося засідання експертної ради конкурсу на отримання гранту міського голови для кращих проектів, розроблених громадськими організаціями фізкультурно-спортивного спрямування та спортивними клубами.

Конкурсна комісія розглянула проекти 25 організацій на суму 1 млн 291 тис. 820 грн. При тому, що загальна сума гранту міського голови становить 180 тис. грн. В підсумку було вирішено надати гранти 9 організаціям. Найбільшу суму - 40 000 грн отримала Федерація з веслування на човнах «Дракон», яка планує купити човен-«дракон» з веслами, організувати і провести восени змагання на «Драконах» і далі розвивати цей вид спорту.

Всі переможці:

- Житомирська федерація кіокушинкай карате - 20 000

- Житомирська обласна громадська організація «Клуб "Спорт-мото» - 30 000

- Спортивний клуб «Михайлівський» - 10 000

- Федерація з веслування на човнах «Дракон» - 40 000

- Громадська організація «Стріт воркаут Житомир» - 6 000

- Громадська організація «Ринг» - 10 000

- Громадська організація «Федерація шахів Житомирської області» - 9 000

- Громадська організація «Баскетбольний клуб Житомир 2000» - 20 000

- Громадська організація «Федерація стрільби з лука Житомирської області» - 15 000

Ще один проект від громадської організації «Футзальний клуб «ІнБев-Житомир» отримав позитивні відгуки. В рамках проекту пропонувалося побудувати в житомирському гідропарку майданчик для пляжного футболу. Однак члени експертної ради зійшлися на думці, що сам проект не встигнуть реалізувати вже в цьому році. Тому запропонували громадській організації почати роботу над реалізацією проекту, а у його фінансуванні спробує допомогти управління у справах сім'ї, молоді та спорту.

Як повідомляв Житомир.info, міська рада проводить конкурс на отримання гранту Житомирського міського голови для кращих проектів, розроблених громадськими організаціями фізкультурно-спортивної спрямованості та спортивними клубами.

Спортивний Житомир

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі