Культура

У житомирському гідропарку на День молоді зупинялися учасники всеукраїнського велопробігу «Вишиваний шлях»

26 June 2016, 10:21

Фестиваль «Teteriv Green Fest» присвячений Дню молоді стартував 25 червня в гідропарку. Протягом трьох днів, житомиряни мають змогу активно відпочити на березі Тетерева. Для цього організатори передбачили насичену програму.

Про це повідомляє сайт Житомирської мерії.

«Під час першого дня «Teteriv Green Fest» житомиряни спостерігали за ІІ етапом обласного фестивалю «Козацькі розваги», на якому українські богатирі тягли на швидкість пожежний автомобіль. Доки одні долучалися до спортивних змагань, інші – до мистецтва. Дівчата демонстрували східні танці, діти – малювалии малюнки.

Особливими гостями свята стала група справжніх фанатів велосипедних мандрів – учасників Всеукраїнського велопробігу «Вишиваний шлях». Велосипедисти, разом із групою, яка паралельно рухається зі сходу країни, поставили собі за мету протягом 18 днів подолати маршрут довжиною більше 2 000 км. Вело пригода стартувала 11 червня в Ужгороді та повинна завершитися у Києві – 28-го, після того, як на Майдані Незалежності зустрінуться 2 групи учасників велопробігу, символічно об’єднавши захід та схід країни. Подолавши чергову дистанцію учасники «Вишиваного шляху» завітали до гідропарку. Відпочивали просто неба – усміхнені і щасливі», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у гідропарку на День молоді для житомирян організували майстер-класи, тренінги, фотосушку та бібліотеку під відкритим небом.

Фото з сайту Житомирської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі