Події

На трасі Житомир-Київ правоохоронці «на гарячому» затримали торгівця зброєю з АТО

13 July 2016, 17:12

Співробітники Управління СБУ в Житомирській області спільно з Національною поліцією затримали киянина, який торгував зброєю та боєприпасами з району проведення антитерористичної операції.

Про це  Житомир.info повідомила прес-група УСБ України в Житомирській області.

«Торгівця затримали співробітники спецслужби та поліції під час спроби продажу пістолета Макарова на трасі Житомир-Київ на кордоні між областями. За бойову зброю зловмисник планував отримати 1,5 тисячі доларів США. Раніше оперативники СБ України задокументували продаж зловмисником двох бойових гранат РГД-5 за двісті доларів США. За оперативною інформацією спецслужби, зброя та боєприпаси торгівцю доставляли з району проведення АТО. Клієнтів він підшукував у Київській та Житомирській областях. У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, тривають обшуки за місцем реєстрації і проживання киянина. Вирішується питання щодо оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу», – йдеться в повідомленні.

Триває досудове слідство, яке встановить все коло осіб, причетних до поставок зброї зі сходу України.

Як повідомляв Житомир.info, у травні у Новограді-Волинському поліцейські затримали 18-річну жінку з боєприпасами в дитячому візочку.

 Фото прес-групи УСБ України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі