Влада

У день проведення сесії Житомирської облради – мітинг біля стін ОДА

21 July 2016, 09:28

У Житомирі зранку 21 липня – мітинг біля будівлі облдержадміністрації. Зо три десятки протестувальників тримають гасла «Стремиргородський титан – гроші для російського бюджету!», «Ми проти знищення екосистеми регіону», «Не дамо олігархам знищити Полісся», «Геть міжнародних злочинців з України!», «Кому війна, а кому надприбутки?».

Люди кажуть, вони приїхали з Коростенського району Житомирської області, де нещодавно відбулися збори з питання надання землі для видобування ільменіту підприємством Фірташа «Валки-Ільменіт». Також протестувальники переконують, що з порядку денного сесії Житомирської облради зняли їхнє питання. 

Нагадаємо, на 21 липня запланована сесія Житомирської обласної ради. За інформацією сайту облради, 21 липня на розгляд депутатського корпусу буде внесено майже 85 проектів рішень, з яких 20 додаткових питань. З-поміж найважливіших – внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік, до перспективного плану формування територій громад Житомирської області, земельні питання тощо.

Детальніше про мітинг дивіться у нашому сюжеті

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі