Влада

Мер перевів начальника управління житлового господарства на посаду керівника житомирської ДАБІ

22 July 2016, 09:30

Начальник управління житлового господарства Сергій Кондратюк з 19 липня переведений на посаду керівника інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Житомирської міської ради.

Відповідне розпорядження мер Сергій Сухомлин підписав 15 липня.

«Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», розглянувши заяву Кондратюка С.М., перевести з 19 липня 2016 року Кондратюка Сергія Миколайовича з посади начальника управління житлового господарства Житомирської міської ради на посаду начальника інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Житомирської міської ради з посадовим окладом згідно із штатним розписом, з 9 рангом посадової особи місцевого самоврядування», - йдеться у документі.

Також 15 липня Сухомлин підписав розпорядження про звільнення директора КП «Подільське».

«Розглянувши заяву Юрченка М.О. про звільнення з займаної посади, звільнити 18 липня 2016 року Юрченка Миколу Олексійовича, директора комунального підприємства «Подільське» Житомирської міської ради з займаної посади за угодою сторін, пункт 1 статті 36 Кодексу законів про працю України та припинити з ним контракт», - зазначено у розпорядження.

Станом на ранок 22 липня на сайті міської ради Сергій Кондратюк ще записаний як начальник управління житлового господарства

Як повідомляв Житомир.info, Сергій Кондратюк був призначений начальником управління житлового господарства на початку 2015 року.У 2013 році Кондратюк був першим заступником начальника управління державної архітектурно-будівельної інспекції в Житомирській області та втконував обов'язки начальника ДАБІ області до осені 2014 року.

21 липня на сесії міської ради Сергій Кондратюк виступав як начальник управління

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі