Місто

Заступник мера Житомира Володимир Кропивницький провів засідання штабу

24 July 2013, 18:03

 24 липня відбулось засідання штабу з підготовки міського господарства до осінньо-зимового періоду, що пройшло за під головуванням заступника міського голови Володимира Кропивницького.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі Житомирської мерії.

Перший заступник начальника інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в Житомирській області Сергій Кондратюк повідомив, що більшість об’єктів житлово-комунального комплексу Житомира відзвітували про готовність до нового опалювального сезону.

 «Станом на 23 липня 2013 року до інспекції звернулись майже всі житлово-комунальні підприємства міського підпорядкування і заявили про повну чи часткову готовність до нового опалювального періоду. В той же час відсутня інформація від управління охорони здоров’я, житлових кооперативів, ОСББ та підприємств відомчого підпорядкування: «Хімволокно», «Автозапчастина», ПАТ «Україна», ПП «Комфорттепло». Цей факт викликає занепокоєння у інспекції», - зазначив Кондратюк.

Директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин підтвердив готовність будинків, що знаходяться в підпорядкуванню ЖЕКів: «На сьогодгоднішній день підписано 315 актів готовності, 70 актів сьогодні ще планується підписати. Вже на наступну п’ятницю буде близько 600 актів без зауважень підписаних по ЖЕКах».

Фото з сайту мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі