Влада

Житомирські донори, які здали кров 100 і більше разів, до кінця року отримуватимуть адресну допомогу

4 August 2016, 09:25

Четверо Заслужених донорів України, які проживають в Житомирі, отримають адресну матеріальну допомогу з серпня по грудень 2016 року.

Про це 4 серпня повідомила прес-служба Житомирської міської ради. 

«Виконавчим комітетом житомирської міської ради було прийнято рішення «Про надання адресних матеріальних допомог громадянам міста Житомира, які мають почесне звання Заслужений донор України». Державну нагороду та почесне звання Заслужений донор України отримує лише той громадянин, який за своє життя здав кров 100 і більше разів. Заслужені донори України будуть отримувати адресну матеріальну допомогу у розмірі 300 гривень щомісячно з серпня по грудень поточного року», - інформує мерія.

«Такі виплати є не у всіх містах. Це місцева ініціатива підтримати донорів. Вони вже всі похилого віку та мають складний стан здоров’я. Колись, в свій час вони комусь допомогли, а тепер наша черга допомагати їм», – розповідає директор департаменту праці та соціального захисту населення Вікторія Краснопір.

У зборі необхідних документів департаменту праці та соціального захисту міськради допоміг Житомирський обласний центр крові.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2016 року курсанти і офіцери Житомирського військового інституту ім.Корольова здали близько 40 літрів крові для бійців. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі