Влада

«Люстрований» заступник начальника Житомирської митниці повернувся на свою посаду

23 August 2016, 15:07

«Люстрований» минулого року заступник начальника Житомирської митниці Андрій Кондратюк повернувся на свою посаду.

Станом на 23 серпня в розділі «Керівництво» Андрій Анатолійович Контратюк – один з чотирьох заступників начальника Житомирської митниці ДФС.

Нагадаємо, Кондратюк був заступником начальника митниці ще у 2009 році. На сайті обласної ДСФ є інформація, що в жовтні 2014 року начальник Житомирської митниці Сергій Гринчук представив своїх заступників, призначених наказами Державної фіскальної служби України від 15.10.14 р., зокрема: Кондратюка Андрія Анатолійовича призначили заступником начальника Житомирської митниці ДФС, який відповідатиме за митне оформлення та все, що з ним пов’язано. 

У звіті від 20 жовтня 2015 року про проведення перевірки ДФС щодо виконання вимог Закону України «Про очищення влади» заступника начальника Житомирської митниці Андрія Кондратюка називали серед 76 осіб, до яких, в порушення вимог Закону, ДФС України не було застосовано передбачену частиною третьою статті 1 Закону заборону. Згодом Кондратюк Андрій Анатолійович вже був в Єдиному державному реєстрі осіб, щодо яких застосовано положення Закону України «Про очищення влади» - звільнений відповідно до пункт 8 частини 1 статті 3 цього закону.

Наприкінці 2015 року у місячному звіті про роботу зі зверненнями громадян головне управління ДФС в Житомирській області повідомляло, що у листопаді 2015 року надійшов один запит – від колишнього працівника Житомирської митниці ДФС Кондратюка Андрія Анатолійовича про надання необхідних документів для реалізації його прав та інтересів. 

Заступник начальника Житомирської митниці Андрій Кондратюк, жовтень 2014 року

Як стало відомо Житомир.info, Андрій Кондратюк поновився на своїй посаді за рішенням суду, але зараз розглядається апеляційна скарга на рішення суду першої інстанції.

Нагадаємо, на початку літа цього року стало відомо, що третім заступником начальника Житомирської митниці ДФС призначили Ганну Панчул – начальника митного посту «Північний».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі