Влада

Депутати дозволили приватизувати 37 об’єктів в Житомирі, деякі – з умовами. Список

6 September 2016, 13:59

Депутати дозволили приватизувати шляхом викупу 37 об’єктів комунальної власності, розташовані в обласному центрі.

Таке рішення було прийняте на сесії Житомирської міської ради 6 вересня. «За» проголосували 30 з 36 депутатів (всього у міській раді 42 депутати).

«Я пропоную, щоб всі експертні оцінки по цій нерухомості пройшли через депутатські комісії, щоб всі депутати бачили і не було ніяких зловживань», - сказав мер Сергій Сухомлин.

Проект рішення «за основу» проголосували одноголосно 38 присутніх, така ж кількість депутатів підтримали пропозицію Сухомлина.

Депутат Іван Фурлет запропонував виключити із загального переліку приміщення по вул. Київській, 55, яке хоче приватизувати приватний ЖЕК №8 (керівник – Світлана Півоварова), але більшість депутатів пропозицію не підтримали. Окремо проголосувати за це приміщення запропонував депутат від ВО «Батьківщина» Олександр Величко, але й його пропозицію колеги не підтримали.

У додатку до проекту рішення «Про перелік об’єктів комунальної власності міста Житомира, що підлягають та не підлягають приватизації в 2016-2017 роках» є 41 орендоване приміщення, яке дозволили викупити, напроти деяких стоять спеціальні позначки щодо умов викупу.

В остаточному рішенні виключені з переліку об’єктів, які підлягають приватизації приміщення за адресами: вул. Київська, 102 (№15); майдан Путятинський, 9/50 (№30); вул. Велика Бердичівська, 27а (№35) та вул. Івана Франка, 14 (№41).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі