Влада

На сайті Житомирської облради вже є інформація про нових керівників

27 September 2016, 16:42
На сайті Житомирської обласної ради станом на 16.00 27 вересня вже є інформація про нових керівників.
 
У розділі «Керівництво» зазначається, що голова обласної ради – Володимир Ширма, перший заступник – Сергій Крамаренко, заступник – Максим Вілівчук.

Біографічні дані та декларації нових заступників поки що не оприлюднені.

Перший заступник Сергій Крамаренко (фракція Радикальної партії Олега Ляшка) народився 7 травня 1977 р., закінчив Київський інститут «Слов’янський університет», фінанси. До обрання заступником голови облради він працював директором ТОВ «Олевський фарфоровий завод». У 2010 році Сергій Крамаренко був обраний депутатом Олевської районної ради від Української народної партії.

Максим Вілівчук (фракція ВО «Свобода») народився 18 серпня 1982 року, закінчив Житомирський агроекологічний університет, еколог. До обрання заступником голови облради займався підприємницькою діяльністю як ФОП. У 2010 році був обраний депутатом Корольовської райради м.Житомира від ВО «Свобода».

Як повідомляв Житомир.info, 26 вересня на позачерговій сесії Житомирської облради депутати взяли до відома заяву голови облради Анжеліки Лабунської про дострокове припинення повноважень, обрали Володимира Ширму (фракція БПП) головою обласної ради та проголосували за призначення його заступниками Сергія Крамаренка та Максима Вілівчука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі