Суспільство

У Новограді-Волинському попрощалися з двома учасниками АТО, які загинули під час мінометного обстрілу

1 November 2016, 11:31

У Новограді-Волинському в останню путь  31 жовтня провели військових, які загинули під час мінометного обстрілу під Широкіно.

Про це повідомляє прес-служба Новоград-Волинської міської ради на своїй сторінці у Facebook.

«31 жовтня 2016 року став чорним днем для всіх, хто знав Юрія Волкова (1989 р.н.) та Руслана Бабівського (1972 р.н.). Цього дня у 31-му гарнізонному Будинку офіцерів відбулось прощання із загиблими солдатами військової служби за контрактом військової частини польова пошта В 2803. 28 жовтня під час мінометного обстрілу в зоні АТО під Широкіно обірвалось життя Руслана Бабівського. Його військовий побратим Юрій Волков був смертельно поранений та помер 29 жовтня у Маріупольській лікарні. Проститися з героями прийшли – представники міської та районної влади, бойові побратими, друзі, родичі, небайдужі громадяни. Була велика кількість людей, йшов дощ, Новоград-Волинський вкотре оплакував своїх синів…Поховали військових побратимів у Новограді-Волинському на «Алеї слави» міського кладовища», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Новограді-Волинському прощатимуться з двома військовими, які загинули в зоні АТО 28 жовтня.

Фото зі сторінку у Facebook прес-служби Новоград-Волинської міськради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі