Події

У Новограді-Волинському прощатимуться з двома військовими, які загинули в зоні АТО 28 жовтня

31 October 2016, 10:50

У Новограді-Волинському відбудеться прощання з загиблими солдатами військової служби за контрактом.

Про це повідомляє прес-служба Новоград-Волинської міськради на своїй сторінці у Facebook.

«31 жовтня 2016 року о 12:00 год. у 31-му гарнізонному Будинку офіцерів відбудеться прощання з загиблим в зоні АТО солдатом військової служби за контрактом в/ч В2803 Волковим Юрієм Васильовичем», - зазначається в повідомленні.

У коментарі Житомир.info Новоград-Волинський військовий комісар розповів, що у зоні АТО насправді загинули 2 військових.

«Сьогодні, 31 жовтня, відбудеться прощання з двома загиблими військовими. Загинули хлопці 28 жовтня в зоні АТО під Маріуполем. Юрій Волков від поранень помер у лікарні, а Руслан Бабівський загинув одразу. Руслан Геннадійович родом з села Лідіївка, Орепівська сільська рада, 1972 р.н. Юрій Волков, 1989 р.н., у нього є цивільна дружина, яка зараз перебуває на 9 місяці вагітності. Сьогодні прощання відбудеться з обома о 12.00 у Будинку офіцерів. Поховають їх обох на центральному кладовищі», – розповів військовий комісар Сергій Канюка.

Як повідомляв Житомир.info, біля населеного пункту Артема Станично-Луганського району Луганської області 12 вересня загинув військовий 28-ї окремої механізованої бригади Олександр Андросович з села Листвин Овруцького району Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі