Місто

Від снігу Житомир чистять 17 одиниць спецтехніки

13 November 2016, 13:31

У Житомирі вже випало 18 см снігу. З вечора 12 листопада дороги міста прибирають 17 одиниць спецтехніки КП «Управління автомобільних шляхів» міської ради.

Про це Житомир.info повідомили у міському інформаційному центрі.

«Учора (12 листопада, – ред.) машини КП «Управління автомобільних шляхів» виїхали на прибирання о 19:00. Всю ніч працювало 17 одиниць техніки. Висипано 368 тонн піску і 31 тонну солі. Наразі так само працюють всі 17 машин. За останніми даними Гідрометцентру, з учорашнього вечора товщина снігового покриву в Житомирі становить 18 см», – уточнили в інфоцентрі.

UPD: за інформацією Житомирської міської ради, актуальною станом на 13:37, для ліквідації наслідків негоди вже задіяно 25 одиниць техніки для прибирання вулиць міста (плужно-щіткові машини, піскороскидачі, грейдери) та 2 одиниці для прибирання скверів і зелених зон.

«Для прибирання мостів та шляхопроводів задіяно 3 бригади (14 чоловік). Для прибирання прибудинкових територій житлових будинків міста було задіяно 21-ну одиницю тротуарно-прибиральних машин», – зазначають на сайті мерії.

Разом з тим керівник прес-служби Служби автомобільних доріг у Житомирській області Світлана Чернях-Кондрацька у коментарі виданню зазначила, що загалом в області до прибирання залучили 154 снігоприбиральних машини.

«Задіяно 154 одиниці техніки, із них 78 на дорогах державного значення. Також задіяно 206 працівників підрядної організації. Найгіршою є ситуація в Баранівському, Новоград-Волинському та Ємільчинському районах – там на поверхні ґрунту випало до 30 см снігу. Сніг не припиняє йти. Чистити автошляхи розпочали відразу ж з учорашнього вечора», – сказала Світлана Чернях-Кондрацька.

Як повідомляв Житомир.info, 13 листопада станом на 10:00 бійці ДСНС 10 разів залучалися до проведення аварійних робіт по буксируванню автомобілів на автошляхах області. За час негоди вони вже витягли зі снігу 6 вантажівок, 2 легковики та 1 мікроавтобус.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі