Місто

Кіоски біля Торгового центру в Житомирі демонтують за рішенням суду, – начальник Інспекції з благоустрою

29 November 2016, 10:30

Ще у березні працівники КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» мали демонтувати три МАФи, що навпроти Торгового центру в районі житомирського «Житнього ринку». Проте за вісім місяців демонтаж так і не провели. Більше того, нещодавно там з’явився ще один кіоск із випічкою, який міськвиконком поки навіть не додав до списку на демонтаж. Загалом, рішення про демонтаж усіх чотирьох тимчасових споруд надалі прийматиме суд.

Про це Житомир.info розповів керівник КП «Інспекція з благоустрою» Юрій Юзвинський у коментарі 29 листопада.

«Минулого тижня ми подали листа на юрдепартамент. Зважаючи на те, що це орендована земля, то юрдепартамент буде подавати до суду, який буде виносити рішення. Бо ми не маємо права демонтувати орендовану територію – повинно бути тільки рішення суду. Нового дерев’яного кіоску ще взагалі немає у списку на демонтаж – його повинні винести на виконком. Тобто рішення готуємо не ми на виконком, а архітектура. Ми лише виконавці – виконуємо рішення виконкому», – уточнив він.

Як повідомляв Житомир.info, демонтувати ці МАФи власники повинні були ще на початку березня цього року. А вже з 28 березня  питанням їх демонтажу повинні були займатися працівники КП «Інспекції з благоустрою м. Житомира».

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі