Місто

Наступного тижня у Житомирі Інспекція з благоустрою збирається демонтувати МАФи біля Торгового центру, на черзі – «Чако» на бульварі

25 March 2016, 10:10

Власники МАФів, які стоять навпроти Торгового центру у Житомирі, на початку березня  повинні були самотужки демонтувати споруди.  На наступному тижні кіосками займуться працівники Інспекції з благоустрою. На черзі і демонтаж дерев'яного зрубу «Чако» на бульварі.

Про це Житомир.info розповів керівник КП «Інспекція з благоустрою» Юрій Юзвинський.

«Ми їм написали умови, щоб вони дали приписи, написали на керівництво лист, якщо вони не виконають, то з понеділка почнемо їх демонтаж. Вони усно давали гарантію, що самостійно їх заберуть. З понеділка ми ними займемось. Також в черзі стоїть «Чако» на бульварі. Там проблема в електролініях. Там його треба розбивать, бо якщо ми його поставимо на маніпулятор, якимсь чином, то порвемо все що можем. Тому ми зараз думаємо, яким чином його звідти забрати», – зазначив Юрій Юзвинський.

Кіоски біля Торгового центру (фото з архіву редакції)

«Чако» на бульварі  (фото з архіву редакції)

24 березня працівники КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» демонтували дві самовільно розміщені тимчасові споруди – дерев`яний паркан на вулиці Котляревського, 2 та металевий кіоск на Вокзальній, 12.

«Власники цих тимчасових споруд були повідомлені про демонтаж, вони мали змогу самостійно прибрати незаконні об`єкти, але проігнорували повідомлення Інспекції. Тому представники комунального  підприємства склали акт на виконання рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради «Про демонтаж тимчасових споруд» і з об`єкту благоустрою міста по даним адресам було демонтовано дві тимчасові споруди», – повідомила Житомир.info прес-служба Інспекції.

Нагадаємо, 1 березня власникам МАФів, які стоять навпроти Торгового центру у Житомирі, дали тиждень на демонтаж.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі на Старому бульварі ще залишилися МАФи.

Фото КП «Інспекція з благоустрою»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі