Політика

Нардеп хоче, щоб губернатор перевірив відповідність займаній посаді начальника управління промисловості Житомирської ОДА

29 November 2016, 17:22

Народний депутат України Борислав Розенблат 29 листопада написав депутатське звернення голові Житомирської ОДА Ігорю Гундичу щодо незаконних дій з боку посадових осіб управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської облдержадміністрації.

У своєму зверненні депутат просить губернатора провести ретельну перевірку по фактам наведених у листі. У розпорядженні Житомир.info є текст-звернення народного депутата України Борислава Розенблата.

«До мене, як депутата Верховної Ради України, надійшло звернення громадянина Івашука Юрія Володимировича щодо незаконних дій з боку посадових осіб управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської обласної державної адміністрації, а саме начальника Крисюка Романа Анатолійовича.

Зі змісту звернення вбачається, що Юрій Володимирович є інвалідом ІІ групи та має право на пільговий проїзд на приміських маршрутах загального користування. Проте власним правом він не може скористатися оскільки, коли він намагався скористатися власним правом пільгового проїзду на маршруті №108 для відвідування свого сина інваліда І групи, який знаходиться на лікуванні в лікувальному закладі за адресою, Житомирський район, с. Зарічани, Бердичівське шоссе, 3 його висадили із маршрутного таксі без пояснення.

Також в зверненні зазначається, що на особистому прийомі у Крисюка Романа Анатолійовича, де Юрій Володимирович скаржився на дії перевізника, який вчиняв незаконні дії незаконно нього, йому було у грубій формі відмовлено у допомозі вирішення спірного питання, і були зроблені недопустимі висловлювання із маршрутного таксі без пояснення причин….

Враховуючи вищевикладене, з метою припинення та недопущення в подальшому порушень вимог чинного законодавства та керуючись Законом України «Про статус народного депутата України» прошу:

- провести ретельну перевірку по фактам наведених у зверненні;

-  у разі підтвердження викладених у зверненні обставин, притягнути винних осіб до відповідальності;

- розглянути на відповідність займаній посаді начальника управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської ОДА Крисюка Романа Анатолійовича…», - йдеться у зверненні.

Начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської облдержадміністрації Роман Крисюк сказав Житомир.info, що відмовляється від коментарів стосовно даної ситуації.

«Я відмовляюся наразі коментувати цю ситуацію. Всі пояснення будуть надані народному депутату у відповідні із Законом строки», - сказав Роман Крисюк.

Як повідомляв Житомир.info, Ігор Гундич запросив HR-спеціаліста та проводить анкетування працівників Житомирської ОДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі