Влада

Ігор Гундич запросив HR-спеціаліста та проводить анкетування працівників Житомирської ОДА

29 November 2016, 14:28

Анкетування працівників апарату, а потім і структурних підрозділів облдержадміністрації ввів голова ОДА Ігор Гундич.

Про це він повідомив 29 листопада під час щовівторкової апаратної наради з керівниками підрозділів адміністрації, яка проводиться до початку робочого дня – інформує прес-служба ОДА.

«Для мене важливо, щоб у колективі облдержадміністрації була здорова атмосфера, щоб кожен розумів, чим займається і усвідомлював свою відповідальність. Зараз в ОДА працює HR-спеціаліст, який вивчає і готує пропозиції щодо усунення дублювання функцій, ефективної роботи і змін до структури. Заповнення анонімних анкет є одним із елементів для оцінки ситуації в облдержадміністрації», – повідомив Ігор Гундич.

Анкетування працівників апарату ОДА триватиме упродовж двох днів.

В коментарі Житомир.info Ігор Гундич розповів, що спеціаліста по підбору персоналу найняли на три місяці.

«Анна Семенчук вивчає структуру облдержадміністрації. Її найняли по договору строком на три місяці. Якщо її робота виявиться ефективною, то можливо ця посада буде введена в штат», - пояснив голова облдержадміністрації.

Анна Семенчук кілька років працювала директором житомирського кадрового агентства «Новое время», з травня 2013 року - директор департаменту управління персоналом ГК «Альянс».

Як повідомляв Житомир.info, 27 жовтня Президент Петро Порошенко представив нового голову Житомирської ОДА Ігоря Гундича. Під час своєї першої прес-конференції 2 листопада новопризначений голова ОДА попередив чиновників с багаторічним стажем держслужби, що вони можуть не втриматися в своїх кріслах. 

 

Фото з сайту ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі