Місто

У Житомирі визначили володаря Кубку України з футзалу серед юнаків 2008 року народження

1 December 2016, 16:14

У Житомирі вперше відбувся Кубок України з футзалу серед юнаків 2008 року народження. Позмагатися за першість, із тринадцяти команд учасників, до фінальної гри пройшли харків’яни «Перша Столиця» та «Іллічівець» місто Чорноморськ.

Попри вік гравців, футбольна гра виявилася запеклою: падіння, сльози відчаю та радість від забитих голів. Не давали юним футболістам розслабитися і вболівальники на трибунах, які щосили підтримували своїх фаворитів гучними речівками.

Команди відіграли два тайми по 12 хвилин чистого часу. Гра завершилася із рахунком 2:3 на користь команди «Іллічівець» із міста Чорноморськ.

«Ми старалися, не зважали на біль і виграли», - ділиться капітан команди «Іллічівець» із міста Чорноморськ Андрій Томасов.

Тренер команди «Іллічівець» певен: турнір Кубку України - це не просто гра, а стрибок у майбутнє.

«Поперше, хлопці у себе повірять. У минулому році ми були чемпіонами України у цій віковій категорії і до чемпіонського звання хлопці стали іще володарями Кубку України. Для них - це стрибок у майбутнє, цей турнір дуже важливий, хлопці ростуть на таких турнірах», - каже старший тренер команди «Іллічівець» Олександр Каплун.

На думку голови Асоціації футзалу Житомира та Житомирської області Віктора Тарана, змагання такого рівня корисні не лише юним гравцям, а і їх тренерам.

«Ігрова практика дуже потрібна дітям, це завжди поштовх до розвитку. Дитячі тренери мають можливість поспілкуватися, перейняти досвід у колег. Повчитися новим методикам гри. Це нормально», - говорить Віктор Таран.

Кращого гравця, захисника, воротаря, нападника та бомбардира організатори змагань відзначили спеціальними нагородами. Призери ж турніру отримали медалі та кубки. Третє місце посіла команда МФК «Житомир», друге отримала «Перша Столиця» з Харкова, володарем Кубку України з футзалу стала команда «Іллічівець» із міста Чорноморськ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі