Влада

У Житомирській області 22 нових шкільних автобуси розподілять між десятьма райдержадміністраціями та чотирма ОТГ

5 December 2016, 12:47

22 шкільних автобуси, закуплених управлінням освіти і науки Житомирської ОДА через систему ProZorro, розподілять між десятьма райдержадміністраціями та чотирма об’єднаними територіальними громадами області. Найбільше – 4 автобуси – отримає відділ освіти Романівської РДА.

Про це йдеться у додатку до розпорядження голови Житомирської ОДА №405 від 29.11.2016 р.

«Управлінню освіти і науки облдержадміністрації затвердити розподіл шкільних автобусів, які придбані на засадах співфінансування ( не більше 70 відсотків – за рахунок залишків освітньої субвенції з обласного бюджету, не менше 30 відсотків – за рахунок коштів місцевих бюджетів), серед районів та об'єднаних територіальних громад області та забезпечити їх передачу у встановленому законом порядку до сфери управління відділів освіти районних державних адміністрацій, об'єднаних територіальних громад (додається).

2. Районним державним адміністраціям, об'єднаним територіальним громадам забезпечити постачання придбаних шкільних автобусів до загальноосвітніх навчальних закладів, які будуть оптимізовані /об'єднані/ реорганізовані і до яких будуть довозитись учні загальноосвітніх навчальних закладів сільської місцевості.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Лагуту Я.М.», – йдеться у розпорядженні.

 

Розподіл шкільних автобусів, які придбані на засадах співфінансування ( не більше 70 відсотків - за рахунок залишків освітньої субвенції з обласного бюджету, не менше 30 відсотків - за рахунок коштів місцевих бюджетів) 

№ з/п

Відділ освіти райдержадміністрації/ОТГ

Кількість шкільних автобусів

1

Бердичівська райдержадміністрація

1

2

Житомирська райдержадміністрація

2

3

Коростенська райдержадміністрація

3

4

Коростишівська райдержадміністрація

1

5

Овруцька райдержадміністрація

1

6

Малинська райдержадміністрація

1

7

Попільнянська райдержадміністрація

2

8

Радомишльська райдержадміністрація

1

9

Романівська райдержадміністрація

4

10

Чуднівська райдержадміністрація

2

11

Тетерівська ОТГ

1

12

Вишевицька ОТГ

1

13

Іршанська ОТГ

1

14

Потіївська ОТГ

1

 

ВСЬОГО

22

Як повідомляв Житомир.info, станом на 28 листопада до Житомирської області привезли три з 22 придбаних шкільних автобусів.

 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі