Економіка

Влада Житомирської області знову спробує купити шкільні автобуси по 1,6 млн грн за одиницю

15 September 2016, 15:51

22 шкільних автобуси – саме стільки одиниць транспорту знову хоче закупити управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації до кінця 2016 року.

Інформація про новий тендер на придбання спеціалізованих автобусів для перевезення школярів з’явилася 15 вересня на сайті електронних закупівель ProZorro.

Загальна вартість закупівлі  склала 35 млн 200 тис. грн, або 1,6 млн грн за одиницю. Кінцевим строком подання тендерних пропозицій визначили 3 жовтня 2016 року, датою початку аукціону – 8 листопада 2016 року.

Нагадаємо, у серпні 2016 року обласній владі не вдалося закупити 27 шкільних автобусів через невідповідність ціни і виділених коштів, і в управлінні збиралися оголосити новий тендер через систему ProZorro.

У коментарі  Житомир.info начальник управління освіти Житомирської облдержадміністрації Вадим Калінін розповів, що цього разу йдеться про 22 нових автобуси – стільки, на скільки виділили кошти адміністрації районів.

«Збираємо купувати стільки, скільки буде. Але просто зараз є рішення районних рад на виділення коштів за програмою співфінансування 70 на 30%, саме на таку кількість. Якщо будуть пропонувати більше (одиниць) за прийнятною ціною, ми закупимо більше. Сподіваюся, що перші автобуси ми зможемо закупити вже у жовтні 2016 року, а до кінця року плануємо закупити всі», - сказав Калінін.

Як повідомляв Житомир.info, 20 автобусів, закуплених управлінням освіти в 2015 році, вже майже рік розвозять школярів області.  Серпневий тендер управління освіти та науки Житомирської державної адміністрації на закупівлю 27 шкільних автобусів визнали таким, що не відбувся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі