Місто

Житомирян просять обрати найкращий слоган для нових сміттєвих урн

9 December 2016, 17:19

У Житомирі планують встановити 350 сміттєвих урн європейського зразка, на яких розмістять спеціальні слогани. Міська влада запрошує городян обрати найкращі, проголосувавши у соцмережах.

Про це повідомляють на сайті Житомирської міської ради.

«У соціальній мережі Facebook на сторінці Житомирської міської ради розпочато онлайн-голосування щодо майбутніх слоганів, які буде розміщено на нових урнах міста. У Житомирі буде встановлено 350 урн для сміття європейського зразка. Обери один із запропонованих слоганів, який буде зображено на нових міських урнах для сміття. Або запропонуй свій варіант заклику, який спонукатиме житомирян кидати сміття до урни», – йдеться у повідомленні.

Ті, хто не мають зареєстрованого акаунта у відповідній соцмережі, можуть проголосувати тут.

Загалом, найкращий варіант пропонують обрати із десяти слоганів. Найоригінальнішими серед них є, наприклад, такі: «У сміття є дім», «Бережу ваші секрети», «Дай мені ще трохи», «Ваш негатив тут», «Працюю цілодобово». Разом з тим, учасники онлайн-голосуваня можуть запропонувати також і своє гасло, вписавши його у пункті «Другое».

Як повідомляв Житомир.info, у вересні оголосили переможця тендеру на закупівлю 375 пластикових урн для сміття, які мають витримувати високі та низькі температури і бути стійкими до ударів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі