Місто

Житомирське УАШ збирається накупити «протиударних» пластикових урн для сміття по 800 грн за штуку

5 September 2016, 10:52

У Житомирі оголосили переможця тендеру на закупівлю 375 пластикових урн для сміття, які мають витримувати високі та низькі температури і бути стійкими до ударів.

Оголошення про проведений у серпні 2016 року тендер опублікований на офіційному сайті державних закупівель.

Замовник торгів – комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міськради, предмет закупівлі – урни для сміття, очікувана вартість – 450 тисяч гривень.

Переможцем торгів визнане житомирське товариство «Елкопласт-Україна» - офіційний представник чеської компанії ELKOPLAST CZ, ціна якого виявилася нижчою від очікуваної вартості майже на 150 тис. грн та найнижчою серед решти трьох пропозицій:

 

Таким чином, найближчим часом ТОВ «Елкопласт-Україна» за 300,7 тис. грн з ПДВ, або 802 грн за одиницю, має доставити у місто майже 4 сотні урн з кришками зеленого кольору з поліетилену високої  щільності, що "дозволяє витримувати високі та низькі температури і має хорошу ударостійкість". На баках має бути нанесений за технологією гарячого писання знак «Охайна людина». На дні повинні бути отвори для відводу води, місткість урн - 50 л, вага кожної – 4 кг.

В управлінні автошляхів Житомир.info уточнили, що пластикові урни будуть розміщені на центральних вулицях Житомира згідно з існуючою схемою.

Нагадаємо, в 2012 році за 154,6 тис. грн, виділених з міського бюджету, влада Житомира купувала у комбінату силікатних виробів два види урн - для вулиць і скверів за ціною 256 грн і 320 грн. Навесні 2014 року начальник управління житлового господарства Світлана Півоварова говорила, що в місті після зими з 812 урн залишилося тільки 500: деякі були розбиті, деякі взагалі зникли.

Як повідомляв Житомир.info, в 2015 році для центральних вулиць Житомира закупили бетонні урни за 220 грн кожна у підприємства депутата міськради Валерія Онопрієнка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі