Влада

Підрядники не встигли виконати дедлайн житомирського губернатора: з трьох мостів відремонтували тільки один

26 December 2016, 11:04

Згідно з губернаторським дедлайном, до 25 грудня у Житомирській області підрядники завершили ремонт лише одного з трьох мостів. Ще на двох конструкціях наразі тривають ремонті роботи.

Про це Житомир.info розповів начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської облдержадміністрації Роман Крисюк.

«Ремонт мосту через суходіл біля села Карвинівка Чуднівського району, можна сказати, завершений. По Рижанах – був змонтований каркас. Заливався бетон. Потрібно близько 28 діб, аби він повністю зміцнів. Щодо третього мосту у селі Рудня-Пошта Житомирського району, я сьогодні виїжджаю подивитися, що зроблено. Хочу наголосити на тому, що у зв’язку з погодними умовами підрядники не можуть вчасно виконати роботу, і якщо поспішити, то робота буде виконана не якісно і не буде прийнята», – сказав Крисюк.

Як повідомляв Житомир.info, 3 листопада начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації Роман Крисюк оглянув, як здійснюється ремонт мостів на автомобільній дорозі Н-03 Житомир–Чернівці. 9 листопада 2016 року голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич поставив дедлайн підрядникам, за яким ті мали завершити ремонт трьох мостів, до 25 грудня відновивши рух транспорту по них.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі