Місто

На Різдвяному ярмарку в Житомирі Дід Мороз та святий Миколай грали в шашки та пригощали дітей солодощами

27 December 2016, 19:41

Бойовою нічиєю закінчилась шашкова дуель між Дідом Морозом та святим Миколаєм на Різдвяному ярмарку в Житомирі. Втім, замість шашок казковим персонажам слугувало печиво, а замість шахової дошки 10-кілограмовий торт. Перед партією обидва суперники були налаштовані рішуче та збирались застосувати усе своє вміння, щоб перемогти.

«25 грудня зіграв із вінницьким святим Миколаєм. Нарешті в нього виграв. Так що я зараз в кондиції і зможу дати супернику бій. Настрій - не «порвати», настрій – зустрітись із другом та товаришем. Житомир для мене місто рідне. Я його навіть досить добре знаю. Житомир дуже гарне місто, я до нього завжди дуже гарно ставився. Це древнє місто. Тому для мене велика честь, що я можу зіграти сьогодні тут в шашки», - сказав Дід Мороз.

«Справа в тому, що той, хто б’є шашку, той має її з’їдати. Тому, я так вважаю, що буду грати в піддавки. Бо ви ж бачите, який в нього животик, а в мене малий. Спробую виграти, але буду програвати», - поділився своєю стратегією святий Миколай.

Після напруженої гри врешті обидва суперники визнали, що шашкова партія закінчилась нічиєю. Після того координатор Різдвяного ярмарку Олександр Рєвнівцев розрізав солодку «шахову дошку», а Дід Мороз та святий Миколай пригостили маленьких вболівальників.

«Результат був непередбачуваний, ми знаємо, що немає снігу і йде дощ, але у нас затишно і гаряче. Тому що це насправді класний батл. Батл був тематичний, на санях, як це і має бути взимку. У нас є дуже класна тераса, у нас яскраво, тепло. А така гра, мабуть, влаштовує всіх. У нас виникла така цікава ідея, був смачний десятикілограмовий торт, така шахова дошка. Сподівались, що це комусь підсолодить поразку, але вийшло так, що підсолодило усім. І вийшов такий класний результат», - розповідає організатор проекту «Korolyov fest» на Різдвяному ярмарку Ярослав Гапоненко.

Нагадаємо, на житомирському Різдвяному ярмарку відкрилася резиденція, де святий Миколай вітає дітей, а волонтери читають казки. Чим пригощають гостей у фуд-зоні Різдвяного ярмарку – дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, організатори Різдвяного ярмарку - Житомирська міська рада та Фонд родини Розенблат за сприяння управління культури Житомирської обласної державної адміністрації. Генеральний спонсор – Житомирський лікеро-горілчаний завод, спонсори - ЗАТ «Житомирські ласощі», «Кромберг енд Шуберт», «ЛаМода». Спонсор Резиденції Святого Миколая – ПП Fortress, спонсор дитячої локації – житловий комплекс «Домашній». Партнери – ГО «Мьюзік Бразерс», ГО «Житомир, зроби голосніше».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі